Zajímá mě jenom ukončení, hlásí bojovník, který si chce vyšlápnout na bývalého šampiona OKTAGONu

Francie se opět jednou pokusí přelstít Česko. Nikoliv však ve fotbale, nýbrž v MMA kleci, kam míří muž nesoucí se na vlně předchozího úspěchu, a sice „Da Killa Kid“ Alex Lohoré.

Zajímá mě jenom ukončení, hlásí bojovník, který si chce vyšlápnout na bývalého šampiona OKTAGONu

Lohoré je už všem tuzemským MMA fanouškům dobře znám. Však jsme jej také viděli bojovat se slavným Terminátorem Karlosem Vémolou, proti kterému sice neměl žádnou šanci, zato ale ukázal pořádné odhodlání, protože se nechat bít od nevidím do nevidím, tedy celých pět kol.

Alex tehdy působil ve střední váze, kde ucítil a správně pochopil, že mu v ní pšenka nepokvete. A tak se tedy stalo, že se rozhodl pro změnu. Shodil do veltru, kde to byla jiná písnička. Nejprve mu podlehl Matúš Juráček, následně i Pirát Samuel Krištofič. Teď může Lohoré završit hattrick, a to výhrou nad Davidem Kozmou.

„Jdu si pro ukončení, nic jiného mě nezajímá!“ hlásil odhodlaný Francouz, který chce ovládnout celou milionovou pyramidu Tipsport Gamechangeru.

„Znám svoje kvality a vím, čeho jsem schopen. Veltr je má váha, tady se cítím jako doma. Když říkám, že v ní nemám konkurenci, myslím to zcela vážně. Kozma to brzy sám pozná,“ říkal na tiskové konferenci s ohledem na bitvu, které se dočkáme 20. května v pražské O2 areně.

Že je Lohoré nebezpečný, to sám David moc dobře ví. Nechce se však nechat zmást jeho siláckými řečmi.

„Tohle bude náročná zkouška, nesmím v ní Alexe nechat hrát jeho hru, naopak si musím prosadit tu svoji,“ povídal David v pravidelném streamu na svém YouTube kanálu.

„Alex je opravdu tvrdý borec. Víme, že má hodně velkou ránu. Nemůžu ho nechat, aby mě trefil. Ohrozit mě může právě v tom postoji. Viděli jsme to v souboji s Juráčkem, kterému dal KO. Tohle je jasné ohrožení, ale věřím, že mě neohrozí,“ přidal.