A je konec! Další legenda a bývalý šampion se loučí. Na UFC 290 podstoupí poslední zápas

Tak přeci jen bojová melodie zahraje své poslední tóny i v případě legendárního šampiona velterové váhy Robbieho Lawlera.

A je konec! Další legenda a bývalý šampion se loučí. Na UFC 290 podstoupí poslední zápas

Lawler není bojovníkem, který by poslední dobou zrovna exceloval, ale stále je to stará škola, která předváděla super zápasy. Na její výkony lidi dodnes rádi vzpomínají a o to smutnější je, že si je 8. července užijeme naposledy.

Jak potvrdil sám prezident organizace Dana White, s Robbiem během společné řeči došel k závěru, že tuto bojovou misi nebudou již déle protahovat. Svému bývalému šampionovi velterové váhy zařídí důstojnou rozlučku, po níž jej nechá pověsit rukavice na hřebík.

„Je to tak, přátelé, nic netrvá věčně. Robbie je skvělý člověk, byla čest s ním pracovat, ale i on v této hře slouží už příliš dlouho,“ pověděl White na tiskové konferenci, kde trochu zmrazil všechny novináře.

„Všichni víte, že to bylo jen otázkou času. Užijme si tedy jeho poslední zápas, ke kterému dojde 8. července na turnaji UFC 290 v Las Vegas. Bude to rozlučka se vším všudy,“ slíbil White.

V bojové hře se nelze držet navěky, to poznali všichni. Starší generace občas přesluhují a pak se jim na kontě kupí porážky. Lawler byl společně se Silvou či BJ Pennem jedním z těchto příkladů. Žádnému z nich ale nelze upřít tu snahu a úsilí, které do bojů vložili.