S UFC veterány v hledáčku policie se roztrhl pytel, trojlístek hříšníků uzavřel Tony Ferguson

Nate Diaz, Jorge Masvidal a nyní už i Tony Ferguson. Pro mnohé MMA fanoušky velká jména, nyní však jen stíny svého slavného já, které si neúspěchy v kleci nahrazují jakýmsi druhem frustrace na ulici.

S UFC veterány v hledáčku policie se roztrhl pytel, trojlístek hříšníků uzavřel Tony Ferguson

Začalo to všechno loni na jaře, když Jorge Masvidal v kleci podlehl svému dlouholetému rivalovi Colbymu Covingtonovi. Floridský bijec sice nebyl ukončen před limitem, zato ale dostával pětikolové bití, po němž přišla jasná prohra na body a ve své podstatě i výsměch od soupeře.

Jorge takové chování neskousl, a když se naskytla vhodná příležitost, vystopoval si svého protivníka z klece v ulicích Miami, kde na něj zaútočil zezadu. Výsledek byl otřes mozku, vyražený zub a zničené drahé rolexky. A pro Masvidala samozřejmě tučná pokuta a dlouhý soudní proces, který stále není u konce.

Jako by tomu osud sám chtěl, letos na jaře byl vydán zatykač na Masvidalova dřívějšího soupeře z klece Natea Diaze. Ten se nakonec nechal před stadionem v New Orleans vyprovokovat fanouškem, kterého nejprve napálil kolenem do břicha a následně jej lapil do škrcení. Borec, jenž neměl žádné znalosti bojových umění, rázem padnul do bezvědomí. I na Natea tedy čeká náročný soudní proces.

A kdo by tomu byl řekl, že tento trojlístek průšvihářů uzavře Tony „El Cucuy“ Ferguson, tedy bývalý dočasný šampion z řad lehké váhy UFC. Zrovna jeho fanoušci velmi milovali, ovšem co si dovolil nyní v Los Angeles, nad tím zůstává rozum jenom stát.

Tony zničehonic u baru Hollywood svým pickupem naboural dvě luxusní vozidla. Najel přímo do nich, čímž převrátil vlastní auto na bok. Když na místo dorazila police, Ferguson se odmítl podrobit testu na alkohol, čímž si podepsal ortel, že minimálně na rok přijde o řidičský průkaz. Další tresty přijdou po uzavření řízení.  

Nejčtenější z tématu