Historicky nejlepší zápasník muší váhy uvažuje nad koncem. Radu bude hledat u Khabiba nebo St.Pierra

Nic netrvá věčně a jak to tak vypadá, i slavná pohádka, kterou si už čtrnáct let píše „Mocný myšák“ Demetrious Johnson, se blíží ke svému konci.

Historicky nejlepší zápasník muší váhy uvažuje nad koncem. Radu bude hledat u Khabiba nebo St.Pierra

Johnson o důchodu mluvil již nějakou dobu, nikdy se k němu ale neodhodlal. Teď ale na turnaji One on Prime Video 10 přemohl zvučného soka Adriana Moraese, čímž zkompletoval svoji misi a nic na cestě mu už nezbylo. Jakýkoliv další souboj bude pouze nadstavbový. Má to tedy ještě cenu se do něho nového pouštět?

„Upřímně si myslím, že světu nepotřebuji nic dokazovat, dosáhl jsem všeho, co jsem jenom chtěl. Nebudu se nějak chválit, ale domnívám se, že jsem svými úspěchy v muší váze dosáhl historického zápisu,“ promluvil Demetrious Johnson na tiskové konferenci, kam se vydal jako vítěz trilogie nad Moraesem.

„Je to definitivní konec? To stále nevím. Mám v sobě energii ještě na nějaký zápas, ale pořád nevím, zdali to má cenu. V létě oslavím sedmatřicáté narozeniny a tím, že se držím v této hře, riskuji, že mě někdo porazí,“ líčil.

„Budu se muset zeptat na radu Khabiba a St.Pierra. Budu si s nimi muset promluvit, abych zjistil, proč oba dva dokázali odejít na vrcholu svých sil. Zajímá mě, co je k tomu vedlo a proč své síly nevyužily do utvrzování odkazu. Vyslechnu si je a dám na jejich radu, ať už bude jakákoliv,“ dodal Johnson, který tak naznačil, že po rozhovoru s těmito legendami i on sám může zamířit do důchodu.

Nejčtenější z tématu