Bizár po Česku! Clash of the Stars srazila úroveň MMA, čílí se slavný trenér

Je až neuvěřitelné, jak stále relativně nová organizace Clash of the Stars zamíchala kartami na tuzemské bojové scéně. Profesionální asociace snažící se něco vybudovat šly do ústraní a místo toho se vynořila bizarní podívaná.

Bizár po Česku! Clash of the Stars srazila úroveň MMA, čílí se slavný trenér

Zápasy slepých, zápasy liliputů, zápasy handicapovaných, ale i zápasy bojem nepokřtěných lidí. Ve své podstatě zde najdete vše, co jste si mysleli, že nikdy neuvidíte. A lidé to hltají plnými doušky, že na tyto turnaje už ani O2 universum nebude stačit.

Když trenér André Reinders viděl, jaký velký tato záludná show budí zájem, nestačil se divit. A jakmile to zkoumal blíže, nahromadil se v něm hněv, který jednoho dne musel ven.

„Výstřely typu Clash of the Stars absolutně odmítám. Kdyby tam šel některý z mých chlapců, tak ho asi z gymu rovnou vyhodím,“ promluvil rozlícený trenér v deníku Sport k současné situaci, která údajně zostuzuje MMA, namísto toho, aby jej rozvíjela.

„Upřímně tohle vidím velmi nerad. Nemám takový druh zábavy rád ani v rámci OKTAGONu, kde jsou taktéž slavné osobnosti, které si ale nezaslouží, aby v takové organizaci zápasily. Myslím si, že to ten sport trochu shazuje,“ pronesl slavný český kouč.

Reindersově zlobě se nemůžeme vůbec divit. Jak organizace Clash of the Stars roste, tak budí stále větší zájem, že dokonce i profesionální zápasníci uvažují nad tím, že by si do této show šli přivydělat. Traduje se, že zde dostanou lepší výplatu za mnohem menší dřinu, než jaká se od nich očekává v ostrých soubojích. A to už je co říct. Koneckonců takový Tadeáš Růžička by mohl vyprávět.

Nejčtenější z tématu