Jsem lepší, protože tvrdě trénuju, hovoří Sivák před obhajobou. Soupeřovy nářky nebere

Čas se krátí a atmosféra začíná houstnout. Čečenský vyzývatel nečekaně před titulovou bitvou spustil rasové rozdíly a opřel se do šampiona Vaška Siváka.

Jsem lepší, protože tvrdě trénuju, hovoří Sivák před obhajobou. Soupeřovy nářky nebere

Postojový přeborník bude na turnaji RFA 10 nyní v Havířově obhajovat mistrovský opasek z bantamové váhy. Vzít se mu jej pokusí Rakušan, nicméně s čečenským původem, Ruslan Tokhtarov.

Jednalo by se o klasickou titulovou bitvu, jen kdyby se oba horkokrevní borci nezačali pošťuchovat. Ví se totiž, že je Sivák talentem pro budoucnost, který nezná hořkost porážky. Když ale tuto skutečnost Tokhtarovi pořád někdo předhazoval, nevydržel to a začal se bránit.

„V mém rodném Čečensku je normální bojovat. Jsem bojovník a mám to v krvi. Musel jsem se probojovat jak v osobním, tak i ve sportovním životě, a proto žádný strach ze Siváka nemám, narodil jsem se ve válce, takže si ty dětské řeči může odpustit," vzkázal Tokhtarov veřejnosti.

Myslíte si, že na tato slova vydržel Vašek nereagovat? Ale kdepak. Pochopil to jako nářek a svému soupeři na předzápasové tiskové konferenci ještě pořádně zatopil.

„Takových řečí už jsem slyšel milion… Každý Čečenec se domnívá, že je někdo jiný, ale já si myslím, že jsou všichni stejní. Ať se netváří, že jsou nějak lepší, než jsme my, když to není pravda. Lepší jste pouze v případě, pokud tvrdě trénujete, tak jako já. Tvrdě trénuji, a proto vyhraji,“ vzkázal svému titulovému vyzývateli Sivák.

Třináctého května v Havířově tedy bude pořádně dusno. Vašek mluví o tom, že je toto jeho poslední zápas pod pravidly K1, načež se začne více soustředit na MMA, které je více rozvětvené a lidem nabízí i lepší finanční možnosti. Tak uvidíme a samozřejmě mu přejeme hodně štěstí do budoucna.

Nejčtenější z tématu