Bývalý král OKTAGONu nastínil svou taktiku na nebezpečného Francouze, nesmí mu dát prostor

Velký oblíbenec fanoušků David „Pink Panter“ Kozma se 20. května objeví na turnaji OKTAGON 43, kde bude usilovat o postup do další fáze milionové Tipsport Gamechanger pyramidy.

Bývalý král OKTAGONu nastínil svou taktiku na nebezpečného Francouze, nesmí mu dát prostor

Tuto soutěž OKTAGON zahájil v letošním ročníku vůbec premiérově a už teď slaví velký úspěch. Včetně emocí navíc přinesla mnohá překvapení. Z bojů o sladkou finanční odměnu vypadl například takový Samuel Pirát Krištofič a málem i Pink Panter David Kozma, který se trápil s papírovým outsiderem Siwiecem.

Právě poslední zápas měl být bývalému šampionovi velterové váhy OKTAGONu jakýmsi varováním, aby si přestal zahrávat s ohněm. V následujících kolech pyramidy si totiž podobná zaváhání nebude moct dovolit. Hladový francouzský snajpr Alex Lohoré bude každou chybičku tvrdě trestat.

„Tohle bude náročná zkouška, nesmím v ní Alexe nechat hrát jeho hru, naopak si musím prosadit tu svoji,“ povídal David v pravidelném streamu na svém YouTube kanálu. „Alex je opravdu tvrdý borec. Víme, že má hodně velkou ránu. Nemůžu ho nechat, aby mě trefil. Ohrozit mě může právě v tom postoji. Viděli jsme to v souboji s Juráčkem, kterému dal KO. Tohle je jasné ohrožení, ale věřím, že mě neohrozí,“ přidal.

V pyramidě Tipsport Gamechangeru je nyní osm účastníků a před námi je tedy čtvrtfinále. Postupně začíná jít do tuhého. Není nikdo, kdo by si nechtěl vydělat miliony a zapsat se do historie jako vůbec první vítěz této soutěže.