Tak se to blíží! Jiří Procházka zná první potenciální termín svého návratu. Soupeř se už těší

Dana White chystá na srpen letošního roku souboj o titul polotěžké váhy a první zprávy naznačují, že by se jej mohl účastnit i český reprezentant Jiří Procházka.

Tak se to blíží! Jiří Procházka zná první potenciální termín svého návratu. Soupeř se už těší

Jirka se kvůli zranění ramene loni v prosinci vzdal mistrovského titulu, o který bude chtít znova zabojovat. Ve skutečnosti má od šéfa UFC zaručenou okamžitou titulovou bitvu, do které zasáhne, jakmile mu to zdraví povolí.

Nové indicie, se kterými přišel současný šampion Jamahal Hill, naznačují, že by se český samuraj mohl zapojit do turnaje v Bostonu.

„Bavil jsem se s UFC a bylo mi řečeno, že se 19. srpna uskuteční galavečer, na kterém by mě rádi viděli. Tuto nabídku mi prezentovali a já ji přijal. A vypadá to, že by mým soupeřem měl být právě Procházka,“ svěřil se Jamahal Hill portálu MMA Junkie.

Není to sice vytesané nikde do kamene, ale s touto variantou se počítá. Procházka nicméně ještě potřebuje dostat zelenou od lékařů, pak budeme i my moct pracovat s konkrétními fakty.

„Moc bych si přál, aby to vyšlo, protože z Jirky tuplem vymlátím duši,“ naparoval se Hill. „Sleduji jeho zápasy a vím naprosto dokonale, kde jsou jeho mezery. Na ty se těším nejen já, ale především pak můj KO úder. Bude show!“ slíbil.

Teď už si tedy jenom zbývá počkat na nějaké potvrzení ze strany lékařů a můžeme se těšit na 19. srpen. Pokud by ovšem Jirka stále nemohl, pak místo něho do boje zasáhne někdo jiný a český samuraj svou šanci dostane až v prosinci.