Pojďme spolu opět přepisovat dějiny! oznámil nejlepší boxer současnosti a odhalil velké plány

Saul Canelo Alvarez si nyní o víkendu na konto připsal další výhru z povinné obhajoby a rovnou svým příznivcům odhalil, že se příště přesune do polotěžké váhy, kde se pokusí vymazat jeden rest.

Pojďme spolu opět přepisovat dějiny! oznámil nejlepší boxer současnosti a odhalil velké plány

Canelo je dle žebříčku BoxRec nejlepším v současné chvíli aktivním boxerem planety. Na kontě má 59 výher, 2 remízy a 2 porážky, přičemž naposledy si poradil s Johnem Ryderem, kterému v boji prakticky nedal ani čichnout.

Protože si mexická jednička připsala na konto úspěšnou obhajobu, tak dostala od dalších federací, v níž je šampionem, povolení, aby si vyjednala nějaký vlastní zápas. A toho ona využila bez váhání.

„Mým příštím soupeřem musí být Dmitri Bivol. Loni v květnu mě porazil a já slíbil, že se do polotěžké váhy vrátím a tuhle prohru, která byla velice těsná, mu vrátím!“ sliboval Canelo na víkendové tiskové konferenci.

„Mnoho lidí mi říká, že by bylo fér, aby Bivol teď šel za mnou dolů do střední váhy, ale v takovém kroku já smysl nevidím. Kdybych vyhrál, lidé mi budou nadávat, že jsem porazil soupeře, co nemá v mé hmotnostní kategorii co dělat. Na tyhle řeči nejsem zvědavý,“ přiznával.

„Já tu jsem, abych přepisoval historii, a toho docílím pouze tak, že budu dělat věci, kterých se ostatní bojí. A já vím, že Bivola porazím!“ burcoval Alvarez, který už započal jednání o svém dalším zápase.