Svého soupeře jdu do klece zničit, slíbil Karlos Benda, který se potýká se silnými urážkami rodiny

Nadávky na maminku, tatínka, babičku, ale i dědečka? Může tohle vůbec někdo dělat? Divili byste se, ale ve všech případech je odpověď ano. Jedná se o člověka, který si pobyl deset let ve vězení. Jana Kotlára, se kterým jde nyní Karlos Benda do klece, čekají prý za jeho prořízlou pusu velká muka.

Svého soupeře jdu do klece zničit, slíbil Karlos Benda, který se potýká se silnými urážkami rodiny

Organizace Clash of the Stars divákům zprostředkovává opravdu netypické druhy zápasů, ve kterých je show na prvním místě. A protože se to na této show staví, pak kolikrát lidé nerozeznají, co je hrané a co naopak není.

S rukou na srdci si nyní můžeme říct, že horká krev, která se začala vařit mezi dvěma uchazeči, kteří se spolu střetnou na turnaji Clash of the Stars 5, je opravdu skutečná. A co víc, tato nenávist přerostla celou sportovní rovinu, o oba účastníky se dokonce zajímá policie. Za vše ale může bojovník s krycím jménem Diego.

„Už hodně brzo vám řeknu, co je Jan (Diego) Kotlár zač. Už hodně brzy se to dozvíte vy všichni, celá republika pozná, co je ten člověk za úchylné a deviantní prase,“ nebral si servítky Karlos, který směrem ke svému protivníkovi již nemohl najít žádná slova uznání. Tady není ani kapka nějakého respektu.

„To odporné prase mi přes půl roku uráží rodinu, a to v podstatě každý den. Kdyby si bral do huby jenom mě, tak mi to nevadí, prakticky ani nepípnu, ale on si bere do úst mou maminku, která s tím nemá nic společného. Tak proč to dělá?!“ čílil se Karlos během pravidelného streamu na YouTube, kde diskutoval se svými fanoušky.

„Všichni se budete divit, až na Diega odhalím vše, co na něho mám. A věřte, že to jsou tuny důkazů, jak mi uráží rodinu, přítelkyni, psy, vyhrožuje mi zabitím atd. Ten člověk nezná žádné hranice, a proto nebudu litovat, pokud mu v kleci ublížím, vlastně se o to budu snažit,“ vyjasnil Karlos.

Nejčtenější z tématu