První obhajoba je tady! Neporažený talent Sivák se pokusí udolat Tokhtarova. Pak může přijít laso do světa

Organizace Real Fight Arena zamíří poprvé do Havířova, kde bude k vidění první titulová obhajoba českého postojového přeborníka Vaška Siváka.

První obhajoba je tady! Neporažený talent Sivák se pokusí udolat Tokhtarova. Pak může přijít laso do světa

Slovo porážka mu nic neříká, elánu má na rozdávání a oplývá vysokým potenciálem. Takový je třiadvacetiletý Ostravan, který do bojových sportů vkládá veškerý svůj volný čas. Ne nadarmo nutno podotknout, protože mu zatím vše vychází.

„Pracuji, abych se vydal do světa. Chci se stát světovou jedničkou!“ hlásal odhodlaný bijec, který je první části svého snu skutečně blízko. Již teď kolem něho krouží zájemci ze zahraničí a mnozí z nich si jsou ochotni sáhnout hluboko do kapsy, aby českého bojovníka ulovili.

Aby Vašek mohl učinit tento ohromný krok správnou nohou, pokusí se nejprve na turnaji RFA 10, který se koná 13. května v Havířově, obhájit svůj pás z divize do 66 kilogramů. Organizace mu za soupeře sehnala Ruslana Tokhtarova, jehož zdobí tituly WAKO Austrian Champion, WKF World Champion, WAKO Czech Champion a Thailand Patong Stadium Champion.

„Tohle bude peklo. První titulová obhajoba organizace RFA slibuje střet dvou elitních postojářů. Na jedné straně zlý chlapec, který sbírá úspěchy již od svého mládí. Na straně druhé nekompromisní fighter, který jede za každou cenu vpřed," vítá tuto válku skrze svůj propagační materiál vedení organizace.

Vašek Sivák je pochopitelně opět papírovým favoritem. Trenérský tým mu předurčuje, že jej do tří let bude znát celý svět. Tak uvidíme, zdali se toto proroctví naplní.

Nejčtenější z tématu