Nejen šampionská příčka, ale především pomsta. Hlavní hvězda Clashe má velké plány

Jaroslava Kotlára ještě před rokem mnoho lidí neznalo, a když už, bylo to zejména díky jeho dílně důvtipu, který prokazoval na sociálních sítích. Teď je z něj ale účastník Clash of the Stars, který probouzí svůj bojový potenciál a klade si pouze ty nejvyšší cíle.

Nejen šampionská příčka, ale především pomsta. Hlavní hvězda Clashe má velké plány

Jarda se dle vlastního vyprávění živí jako sekuriťák, což je práce, která mu jde ze všeho nejlépe. Kdykoliv je na hlídce, lidé z něho mají respekt. Má totiž za sebou zkušenosti z ulice a mnoha venkovních potyček, které sám musel klidnit.

V organizaci Clash of the Stars udělal velký dojem, ještě než poprvé nastoupil do klece. Jeho vyjadřování budilo tak velkou pozornost, že společně s Karlosem Bendou trhali rekordy v počtu zhlédnutí na TikToku a YouTube.

Pořádně vyhajpovaný zápas vyústil loni v říjnu střetem v oktagonu, kde Karlos Benda v závěru prvního kola trefil klíčový vypínací úder a svého soupeře prakticky uspal. Kotlár se vzchopil o pět měsíců později, když na druhém turnaji organizace v novince zvané klec strachu přemohl „Huhu“ Procházku. Tato výhra jej tak nakopla, že teď touží pro odvetě s Bendou a šampionské trofeji.

„Na Karlose čeká teď v červnu zápas na Clashy pětce, a pokud vyhraje, tak se probudí to velké a skryté zlo. Pozor všem! Protože tady už vážně skončí ta sranda. Potom se totiž vrátím a porazím toho vašeho Bendíka ve stylu!“ slíbil Kotlár skrze své sociální sítě během pravidelného rozhovoru s fanoušky.

A jen u Bendy se zastavovat nehodlá. „Bojování jsem si oblíbil a hodlám v něm pokračovat. Hodlám dokázat, že je ve mně daleko více, proto se chci stát šampionem. A potom kdo ví. Každopádně bojování je moje,“ odhalil nejznámější sekuriťák v Česku.           

Nejčtenější z tématu