Pojďme jednat, jsem ochotný se vrátit do UFC, ale zadarmo to nebude, nabídl se bývalý šampion

Tyronovi Woodleymu se na stará kolena zastesklo po bojových sportech a rád by se ještě jednou vrátil na tu nejvyšší úroveň. Jeho očekávání se však zdají být podstatně vyšší, než co mu UFC momentálně může nabídnout.

Pojďme jednat, jsem ochotný se vrátit do UFC, ale zadarmo to nebude, nabídl se bývalý šampion

„The Chosen One“ býval šampionem velterové váhy UFC, kde jej v březnu roku 2019 porazil Kamaru Usman. Pro Tyrona to byl zásadní skok v kariéře, protože následně začal prohrávat jeden zápas za druhým, až se zastavil na čtyřech prohrách v řadě.

Tato vizitka někdejšímu šampionovi zlomila vaz a on se rozhodl s MMA velikánem rozvázat spolupráci. Zamířil místo toho do boxerského ringu, kde doufal, že prodá zbývající síly, které mu ještě zbývaly. Velmi se však spletl.

Woodley vstoupil do dvou soubojů s YouTuberem Jakem Paulem a v obou případech prohrál. Nejprve ještě přijatelně na body, následně ale na ryzí KO po úderu na bradu… Všichni se divili a zejména sám bývalý šampion.

Jak Woodley následně odhalil, prý jej doprovázela v kariéře smůla, ale co si v posledních měsících dal velice potřebnou pauzu, otevřely se mu oči. „Jako pravý bojový veterán jsem měl výpadek, ale bylo to jenom proto, že mi chyběla motivace. Potřeboval jsem si v životě urovnat pár věcí, abych tu motivaci načerpal znova. A teď je tady!“ líčil.

Co tedy můžeme očekávat? „Jsem zpátky, baby! A chci se vrátit ve velkém stylu. Ideálně do nějakého pořádného zápasu v UFC, ale zadarmo to nebude. Znám svou cenu a chci, aby ji znal i Dana White. Pokud má zájem, ať mě osloví a něco spolu vymyslíme,“ nabídl se.

„Půjdeme udělat show, a ještě lidem ukážeme, kdo je ten pravý vyvolený!“ dodal Woodley v reportáži pro Middle Easy. Je jasné, že jej zajímá hlavně ta finanční stránka, ale už teď si můžeme říct, že žádné místo v UFC nedostane. Ne v tomto věku a s touto formou. Jeho žádost ale možná uslyší nějaká jiná organizace.