Pozor, jede se do kopce! Pereira mění váhu, rýsuje se i případný střet s Procházkou

Bývalý šampion Alex Pereira mění hmotnostní kategorie. Střední váhu, do které měl potíže shazovat, vystřídá za polotěžkou váhu, kde se mimo jiné nachází i Jiří Procházka. A s ním by to byla setsakramentsky skvělá bitva.

Pozor, jede se do kopce! Pereira mění váhu, rýsuje se i případný střet s Procházkou

Když se zeptáte MMA komunity, ta nemluví prakticky o ničem jiném. Zápasy dvou postojářů jsou pro ně splněným snem, a obzvláště pak skvělých postojářů, jako jsou Jiří Procházka a Alex Pereira… KO zaručeno!

Zdali se této bitvy dočkáme hned příště, to se říct nedá, ale protože se Alex po svém přechodu zařadí hned na špičku divize, nelze to vyloučit. Takový Dana White už si poslintává blahem.

„Pereiru jako bojovníka velice obdivuju. Ten kluk má úder, jako když kopne kůň. V divizi polotěžké váhy se nachází spousta bojovníků, kteří mu sednou do noty, aby z toho vznikl atraktivní fight,“ řekl White. Nebyl sice konkrétní, ale v duchu jej určitě myšlenka zápasu s Procházkou napadá.

„Jdu nahoru, abych se pokusil zaútočit na druhý mistrovský opasek. Je to pro mě skvělá motivace, jak rozšířit sbírku svých úspěchů. A pak se na konci cesty opět střetneme s Adesanyou, protože mi přijde, že je náš další střet nevyhnutelný,“ uvedl Pereira v živém vysílání na svém Instagramu.

Divizi polotěžké váhy tedy navštíví velké jméno a jelikož se bude pohybovat okolo špičky, šance na duel s Procházkou bude skutečně vysoká. A protože po tomto souboji diváci volají, tak je ta pravděpodobnost možná ještě vyšší, než si sami myslíme.