Karlos Vémola má opět pletky se zákonem, nyní mu však hrozí i vězení

Nedá se říct, že by policie, která ke Karlosovi nalétla koncem minulého roku do domu, nic nenašla. Ono zjištění by údajně mělo být pro bojovníka dost vážné.

Karlos Vémola má opět pletky se zákonem, nyní mu však hrozí i vězení

Přeneseme-li se o čtyři měsíce zpátky, tehdy si Karlos Vémola myslel, že mu jeho rival poslal domů hlídku, která měla zjistit, zdali slavný bijec s minulostí v UFC nechová nějaký zakázaný druh exotického zvířete. Protože u Karlose ve „Vémolandu“ najdete tygry, lvy, krokodýly či žraloky, je to dost možné.

Portál TN.cz přišel v tomto týdnu se zjištěním, že se u současného šampiona polotěžké váhy OKTAGONu skutečně nějaký nelegálně získaný druh nachází. A co hůř, samotného bojovníka to může v nejhorším případě poslat až na tři roky za mříže.

„Nymburská kriminálka vyšetřuje Karlose Vémolu. Případ si převzala od celníků, kteří v zápasníkově vile provedli 14. prosince 2022 domovní prohlídku. Případ po prověřování celní správa předala do vyšetřování Policii ČR,“ řekla TN.cz její mluvčí Martina Kaňková.

„V dané věci mohu v tuto chvíli sdělit pouze to, že se případem zabýváme, ale v této fázi nemůžeme být bohužel konkrétnější. Informace sdělíme v okamžiku, kdy nám to okolnosti řízení dovolí,“ uvedla mluvčí středočeských policistů Vlasta Suchánková.

Podle televize Nova hrozí Vémolovi až tři roky vězení, navíc může přijít o všechna svá zvířata. Tyto problémy přichází ve velice nepříjemnou chvíli, protože má Terminátora už za měsíc čekat odveta s Patrikem Kinclem. A ten se s žádnými překážkami, co by mu znepříjemňovaly přípravu, setkávat nemusí.