Tohle je drsný sport. Přestaňte sázet výplaty na své výhry, radí McGregor bojovníkům

Poslední dobou se nám tady rozvinul takový nešvar. Mnoho bojovníků odmítá vstupovat do klece, a když už, tak k realizaci zápasu používají záludné techniky, jako je například hecování soupeře, aby vsadili na svou výhru celou svou výplatu.

Tohle je drsný sport. Přestaňte sázet výplaty na své výhry, radí McGregor bojovníkům

Krásným příkladem nám je blížící se boxerská bitva mezi dvěma elitními borci – Ryanem Garciou a Gervontou Davisem. Aby tato dvojka svůj zápas vypromovala a co nejvíce ozvláštnila, dohodla se, že si zahrají vabank. To znamená, že vítěz bere vše – celou výplatu – kdežto poraženému zbydou jen oči pro pláč.

„Koho taková blbost vůbec napadá, kdo s tím jako první přišel?“ ptal se Conor McGregor na svých sociálních sítích. Aniž by se však dočkal odpovědi, pokračoval ve své reakci. „Tohle je prostě špatně, měli bychom to přestat dělat. Bojování je velice těžký sport, ve kterém se může výsledek překlenout na jednu i druhou stranu. Štěstí v něm hraje zásadní roli,“ vypisoval.

„Neříkejte proto, že sázíte celé své výplaty na kus štěstí. Je to hloupé. Raději trénujte, pracujte tvrdě a vychutnejte si peníze, které za svou práci dostanete. Bůh vám všem žehnej,“ radil Conor McGregor bojovníkům, kteří stále přichází s těmito nápady, že budou hrát vabank a vsadí celou svou výplatu na výsledek zápasu. Shodou okolností tento případ nevídáme jen v zahraničí, ale přenáší se i do Čech.