Dojde na odvetu? Soupeřka Pudilové se vyjádřila, fanoušky prosí o zklidnění

Co Joselyne Edwards vyhrála duel nad Lucií Pudilovou, píšou jí pořád na sociální sítě nespokojení fanoušci, kteří ji uráží a obviňují z podvádění. Ona si tohle už dále nemohla nechat líbit.

Dojde na odvetu? Soupeřka Pudilové se vyjádřila, fanoušky prosí o zklidnění

Lucie Pudilová a Joselyne Edwards otevřely UFC turnaj, co se nám konal v Kansasu, a k překvapení všech hned samotný začátek přinesl mnoho kontroverzí, o nichž se diskutuje prakticky dodnes.

Česká bojovnice měla po celá tři kola duelu vizuálně navrch, a přesto si nakonec domů odnesla porážku na body. Dva ze tří příslušných soudců rozhodli, že byla panamská bojovnice lepší, ačkoliv drtivá většina fanoušků, bývalých či současných zápasníků viděla něco jiného.

„Ráda bych poděkovala všem, co mě podporují, velice si toho vážím, ale k tomu víkendovému zápasu dodám jen to, že si přeju, abyste zastavili všechny ty urážky a útoky na mou osobu,“ napsala Edwards na svůj Instagram.

„Já ten zápas nijak nerozhodovala a výsledek jsem nemohla nijak ovlivnit. Pokud si vy, fanoušci, přejete být respektováni, musíte nejprve prokázat respekt ostatním,“ snažila se vysvětlit svým sledujícím.

A pak přišel i velmi očekávaný vzkaz pro Lucii Pudilovou. „Hej, Lucie, pokud budeš chtít, můžeme si to zopakovat. Řekla jsem to už tvému týmu hned po boji. Věř mi, že ani já to nechci takhle nechat. Pojďme do toho tedy znovu,“ navrhla.

Na případnou odvetu tedy máme zaděláno a dost možná se jí v budoucnu dočkáme. Pokud i Dana White řekl, že šlo o zářez, patrně jej bude chtít napravit. A Pudilová tu možnost nepochybně přivítá s otevřenou náručí.