Tvrdé pěsti se chystají opět do boje. Mr. Highlight vyhlíží další oběť a potom titul

Justin Gaethje je dle názoru značné části obecenstva aktuálně nejatraktivnějším fighterem planety. Síla jeho úderu je přirovnávána ke srážce s náklaďákem, a právě tento bojovník se chystá znovu na místo činu.

Tvrdé pěsti se chystají opět do boje. Mr. Highlight vyhlíží další oběť a potom titul

Naposledy si Justin v ostře vyhlíženém boji poradil s Rafaelem Fizievem, který představoval černého koně lehké váhy. Jeho vítězná série se ovšem rozplynula v momentě, co narazil na Mr. Highlighta, který svému oponentovi kompletně změnil vizáž obličeje.

Nyní je Justin Gaethje bez soupeře, což by rád změnil. Vydal se totiž na jednu z posledních titulových misí a nerad by dlouho vysedával na jednom místě. Proto oslovil UFC se zajímavým návrhem.

„Vidím, že se na kartě UFC 288 uvolnilo místo. Pokud je Charles Oliveira skutečně zraněný, velice rád místo něho zaskočím. Já vs. Beneil Dariush se tak utkáme v eliminačním boji o pozici příštího titulového vyzývatele. Věřte mi, že vyhraju,“ zněl Gaethjeho sebevědomý vzkaz.

Pobídka je to vskutku krásná, ale UFC 288 se koná už za dva týdny a my netušíme, zdali téže elán srší i z Beneila Dariushe, který směroval svůj přípravný kemp na Charlese Oliveiru, než jej ze hry vyřadilo zranění.

Dagestánský šampion Islam Makhachev v každém případě vyčkává na nového vyzývatele. V tuto chvíli je jisté, že jím bude jeden z čtveřice Oliveira, Dariush, Gaethje, Poirier. První jmenovaný však kvůli zranění nepřipadá tolik v úvahu a ze zbylých tří jmen je třeba utvořit nějakou dvojici.