Kincl je pro mě hodně snadný soupeř, překvapil Vémola. Argumenty chrlil jak na běžícím pásu

Karlos Vémola už zanedlouho vstoupí do boje o pás střední váhy, kde mu bude soupeřem jemu dobře známý sok Patrik Kincl. Ten se za poslední roky dost posunul a představuje jednoho z nejlepších bojovníků, jakým se česká scéna může jenom pochlubit. Pro Karlose však půjde o snadné sousto.

Kincl je pro mě hodně snadný soupeř, překvapil Vémola. Argumenty chrlil jak na běžícím pásu

Oba bijci se spolu střetli před pěti lety ještě pod hlavičkou dnes už zaniklé organizace XFN. Karlos tehdy ovládl dvě ze tří kol, načež si odnesl výhru na body. Jeho sok se však dodnes brání, že mu v kvalitním výkonu zabránil šťouchanec do oka.

Nyní se oba soupeři střetnou pod záštitou OKTAGONu MMA a jejich duel už nebude vypsán na pouhá tři kola, nýbrž na pět. A v takovém případě je třeba lépe rozložit síly a vše si dobře naplánovat… Jen Terminátor si tedy s nějakým zdržováním a natahováním času žádnou hlavu nedělá. Podle něho se vše rozhodne už v prvním kole.

„Kincl mě nemůže porazit v ničem, protože jsem celkově lepší, takže musí čekat na chybu. Mám rád rychlá ukončení. První kolo TKO, easy money. A úplně stejně věřím tomu, že ukončím Kincla dřív, než si lidi myslí. Toho nikdo nepodceňuje, o něm nikdo neříká, že je nekvalitní soupeř, ale myslím, že budou všichni hodně překvapení, až ho velice rychle ukončím,“ slíbil Vémola v promo videu organizace s názvem Cesta na OKTAGON.

Královehradecký šampion z řad střední váhy tento vzkaz přijal a jen se nad ním škodolibě pousmál. On sám ví, že je jeho soupeř velký řečník a podobná slova jsou u něm na denním pořádku. Však nám 20. květen v pražské O2 areně hned ukáže, zdali má Terminátor pravdu.