Karty byly odhaleny! Jake Paul míří do další bitvy, zastavit se jej pokusí slavný gangster z UFC

Zápas roku? Pro fanoušky bizaru a show určitě. Jake Paul totiž oznámil dohodu se slavným UFC gangsterem Natem Diazem.

Karty byly odhaleny! Jake Paul míří do další bitvy, zastavit se jej pokusí slavný gangster z UFC

Klíčové je pro nás datum 5. srpna, kdy se American Airlines Center v texaském Dallasu zachvěje v samotných základech. Fanoušci obou světových person udělají pořádný bordel, aby podpořili svého borce. A co na tom, že nepůjde o nějaký velice profesionální fight, zaručeně se na něj prodají statisíce PPV.

„Tohle je pro mě veliká příležitost, abych dokázal, že nejsem jen nějaká rádoby celebrita, já jsem skutečný boxer a skutečný bojovník. Natea sejmu a udělám to nejen jednou, ale rovnou dvakrát!“ oznámil Jake Paul krátce po odhalení této novinky. Dal tím jasně najevo, jak svou nadcházející zkoušku bere vážně. Zmýlená neplatí.

„Musím všem těm lidem, co o mně pochybují, dokázat, co jsem doopravdy zač,“ pokračoval Paul ve výpovědi. „Čím více z nich o mně pochybuje, tím větší mám chuť je vyvést z omylu. V sázce je má čest. A jsem si jistý, že i Nateova, protože si nebude moct dovolit se mnou prohrát. Takový neúspěch by ho srazil hodně dolů,“ přidal Jake ve zprávě skrze svou vlastní organizaci Most Valuable Promotions, pod jejíž záštitou se tento fight také koná.

Důležitá z výše uvedeného tvrzení je ještě jedna věc. Jak Paul prozradil, mělo by jít o dva duely. Aniž bychom chtěli nějak více spekulovat, ten první se uskuteční v boxu, to je jisté, ale ten druhý by klidně mohl být v MMA. Jak americký influencer prozradil, od příštího roku se chce angažovat také ve smíšených bojových uměních. A smlouvu dokonce již podepsal s asociací PFL.