Tak to je šok! Anthony Joshua ruší své boxerské plány, do konce roku jej v ringu neuvidíme

Když už se zdálo, že Anthony Joshua výhrou nad Jermaine Franklinem nabyl nové sebevědomí, tak mu opět vlastní démoni nedají usnout.

Tak to je šok! Anthony Joshua ruší své boxerské plány, do konce roku jej v ringu neuvidíme

Prvotní plán, že by se „AJ“ letos mohl třikrát objevit v ringu, údajně definitivně padá. Anthony Joshua během živého vysílání na svém Instagramu odhalil, že řeší nějaké osobní problémy, díky kterým si bude muset dát delší bojovou pauzu. Pokud se do ringu vrátí, tak nejdříve až v prosinci...

„Člověk míní, život mění. Mám nějaké osobní záležitosti, které si musím vyřídit, takže se do ringu nevrátím dříve než v prosinci. Je mi to líto. Já vím, že to není ideální, ale tak to už je. Musím si něco vyřešit, abych se pak opět v mysli mohl plně soustředit na box. Vězte však, že se vám to pokusím vynahradit nějakým velkým zápasem.“

Dané prohlášení lze pochopit všelijak. Ještě nedávno Joshua uvažoval o předčasném důchodu. Ty osobní záležitosti se mohou týkat rodiny, ale také Anthonyho stále sníženého sebevědomí. Duel s Jermaine Franklinem sice vyhrál, ale mnoho lidí si všímá, že „AJ“ pořád nevěří ve své schopnosti. Ten bojový oheň z něho již vyprchal a kdo ví, zdali se ještě rozhoří.

Joshuův promotér Eddie Hearn nicméně skrze svůj Twitter fanoušky uklidnil, aby se zbytečně nestresovali. To, čím si jeho svěřenec prochází, sice neřekl, zato slíbil, že jej v ringu ještě uvidíme.