Kdo je nejvíce atraktivní bojovník MMA? O prvenství se perou dva bijci, chtějí jít proti sobě

UFC je největší MMA organizací planety, a proto má také největší čísla, co se týče sledovanosti. Není tedy divu, že právě pod jejími křídly se nachází nejvíce sledovaní bojovníci. Jako například naše dvojice. 

Kdo je nejvíce atraktivní bojovník MMA? O prvenství se perou dva bijci, chtějí jít proti sobě

Co naposledy přemohl Rafaela Fizieva, označil se Justin Gaethje za nejvíce atraktivního fightera planety. Za každý zápas, do jakého zasáhl, si totiž sklidil bonus za nejlepší výkon večera. To je hodně silný argument, jímž se nemůže jen tak někdo pochlubit. 

Justinovo tvrzení ovšem nezůstalo bez odezvy. Co nevidět se mu ozval Dustin Poirier, který na tato slova musel reagovat. A při zdi se rozhodně nedržel. 

"Kdepak Justin Gaethje, to já jsem nejvíce vzrušujícím fighterem planety!" bil se do prsou americký bojovník, jemuž v minulosti náležel mistrovský opasek pro dočasného šampiona divize lehké váhy UFC. 

"Moje souboje budí ten největší zájem a zvedají diváky ze sedaček. Byl jsem známý už v době, co Justin ani nevěděl, co je to MMA. V roce 2012 jsem udělal ten největší MMA fight roku. Takže to jsou mé zásluhy," chválil se Poirier. 

Nabízí i řešení, jak rozsoudit tuto při. "Pokud Justin o mém výroku pochybuje, můžeme se spolu utkat. Ukážu mu však, že mám pravdu, a porazím ho stejně, jako jsem ho porazil před pěti lety," navrhl Poirier v podcastu MMA on SiriusXM.