To se nám Ngannou vybarvil! opřel se Bisping do bývalého UFC šampiona. Zajímají ho jen peníze

Co byl Francis Ngannou v UFC, stěžoval si na to, že coby jako šampion pobírá děsné nízký plat (600 tisíc liber). Jak se ale později ukázalo, on odmítl i milionové nabídky z jiných organizací. Tak o co mu jde? Ptá se Michael Bisping. 

To se nám Ngannou vybarvil! opřel se Bisping do bývalého UFC šampiona. Zajímají ho jen peníze

Aby Predátor podepsal s UFC novou smlouvu, dožadoval se jak rapidního zvýšení výplaty, tak i výjimky pro jeden boxerský duel, který by svedl s nějakým velikánem, jako je Tyson Fury, Anthony Joshua nebo Deontay Wilder. 

První polovinu této žádosti byl Dana White schopen splnit - Ngannouovi nabídl takový plat, na jaký si žádná těžká váha v celé historii ještě nepřišla - ale druhou mu již zařídit nemohl. Zápasníci v UFC jsou vázáni pouze na jednu organizaci, žádné půjčky neplatí. 

Predátor se s Whitem nepohodl a skončilo to rozvázáním spolupráce. V těžké váze se uvolnil titul a Francis uveřejnil, že se nyní vydává za svým snem a za lepšími finančními podmínkami. 

Jak se ale později ukázalo, Ngannou se nepohodl jak s PFL, tak ani s BKFC. Obě asociace mu nabízely miliony, on však chtěl ještě více. Touto hamižností poštval své fanoušky, tak i bývalé kolegy z UFC. 

„V první řadě jsem měl Francise rád. Zdál se mi jako milý člověk, který se staral o ostatní, ale co jsem viděl teď po jeho odchodu z UFC, tak musím říct, že se pěkně vybarvil,“ rozpovídal se někdejší šampion Michael Bisping během pravidelného streamu na svém YouTube kanálu.

„UFC mu nabídlo největší plat jeho kariéry, to odmítl. BKFC mu nabídlo také miliony, což také odmítl. Nevím, kolik mu nabídlo PFL, ale podle všeho to také nebylo dostatečně moc, aby jejich nabídku přijal… Takže co teď s ním bude? Teď všichni vědí, jaký je to falešný člověk, a těch možností před sebou už příliš nemá. Chtěl moc peněz a teď nebude mít žádné,“ uváděl Bisping.